Kezedbe teszem a gyémántomat!

 

A gyémánt neve elpusztíthatatlant jelent, a görög „adamas” szó alapján. Ámbár nem a legkeményebb dolog a világon, de a kemény burkolólapok megmunkálásához ennél keményebb fúrót nem találsz a piacon! A  kemény burkolólapok, gres lapok, csempék, porcelánok, üveg, márvány és gránit táblák átfúrásához az ideális szerszám a gyémántfúró. Biztonságosan, szépen, kitöredezés nélküli furatot készít ott is, ahol más fúró már nem képes hosszan tartó eredményt nyújtani

Tivoly gyémántfúró – www.szerszambudaors.hu

Hogyan használjuk a gyémántfúrót?

A gyémántszemcsés dolgozó réteg és a speciális geometria kitűnő teljesítményt biztosít a furat szélének kitöredezése nélkül. A koronafúró a fúrás során meghagy egy magrészt, amely megvezeti a fúrót és megakadályozza a félrecsúszást. A mag a fúró oldalán levő nyíláson keresztül távozik.

Akkumulátoros, vezeték nélküli fúrógépet használjunk.  A fordulatszám tág határok között változhat (600-2000 ford/perc). A szerszám egyenletes, nem túl erős nyomást igényel. A túlzott erőkifejtés nem gyorsítja a fúrást, de a szerszám hamarabb elkopik.
 
Célszerű vízhűtést alkalmazni. A víz bejutását a kis fúróknál a szerszám kerületén levő spirálhorony, nagy fúróknál a szerszám belsejébe helyezett szivacs biztosítja. A szerszám használatát megkönnyíti a fúróvezető és vízhűtő készülék, amely a kisebb fúrókkal tartozékként is kapható, a nagyobbakhoz pedig megvásárolható.
 

Tivoly gyémántfúró – www.szerszambudaors.hu

Tivoly vízvezetéses gyémánt fúró

Ideális szerszám kemény burkolólapok, gres lapok, csempék, porcelánok, üveg, márvány és gránit táblák átfúrásához. Kitöredezés nélküli furatot készít ott is, ahol más fúró már nem képes hosszantartó eredményt nyújtani. Akkumulátoros, vezeték nélküli fúrógépet használjunk. A fordulatszám tág határok között változhat (600-2000 ford/perc), a szerszám egyenletes, nem túl nagy nyomást igényel. A hűtővíz adagoló és a fúróvezető segíti a fúrást.


A méretekért, árakért, és bővebb információért, forduljon bizalommal hozzánk, elérhetőségeinken!

.
Powered by Joomla 1.7 Templates